Consultanta IT

Consultanta IT – Puteti solicita echipei noastre consultanta pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra. Noi va ajutam in privinta achizitionarii de produse hardware, realizand comparatii intre diverse produse, recomandadu-va exact ceea ce va este necesar.
Secure IT Solutions va ajuta sa realizati investitii eficiente cu costuri minime. Deasemenea, va putem optimiza investitiile deja realizate pentru a le folosi cu eficienta maxima.

Consultanta IT debuteaza cu o analiza efectuata de catre un consultant in scopul de a strange informatiile necesare identificarii nevoilor reale ale clientului. Acestea vor fi obtinute in urma discutiilor purtate intre consultant si client si vor fi necesare pentru a-i recomanda acestuia din urma solutia potrivita nevoii sale. Dupa aceasta etapa, consultantul va identifica tehnologiile si solutiile actuale la nevoia semnalata pe care le va include intr-un raport impreuna cu analiza, recomandarile si modalitatile de implementare.

Sistemele informatice sunt amenintate atat din interior cat si din exterior de aceea Consultanta in Securitatea Informatica este un serviciu „must have”. Pot fi persoane bine intentionate care fac diferite erori de operare sau persoane rau intentionate, care sacrifica timp si bani pentru penetrarea sistemelor informatice. Dintre factorii tehnici care permit fisuri de securitate pot fi anumite erori ale software-ului de prelucrare sau de comunicare sau anumite defecte ale echipamentelor de calcul sau de comunicatie. De asemenea, lipsa unei pregatiri adecvate a administratorului, operatorilor si utilizatorilor de sisteme amplifica probabilitatea unor brese de securitate. Folosirea abuziva a unor sisteme (piraterie informatica) reprezinta, de asemenea, unul din factorii de risc major privind securitatea sistemelor informatice.

Ameliorarea securitatii sistemelor informatice trebuiesa fie un obiectiv important al oricarei organizatii.Trebuie insa avuta in vedere asigurarea unui bun echilibru intre costurile aferente si avantajele concrete obtinute. Masurile trebuie sa descurajeze tentativele de penetrare neautorizata, sa le faca mai costisitoare decat obtinerea legala a accesului la aceste programe si date.

Internetul este o structura deschisa la care se poate conecta un numar mare de calculatoare, fiind deci greu de controlat. De aceea putem vorbi de vulnerabilitatea retelelor, manifestata pe variate planuri. Un aspect crucial al retelelor de calculatoare, in special al comunicatiilor prin internet, il constituie securitatea informatiilor. Nevoia de securitate si de autenticitate apare la toate nivelurile arhitecturale ale retelelor.

Servicii de Consulanta IT incluse:
-realizarea proiectului de retea structurata;
-realizarea proiectului de arhitectura a sistemului informatic;
-stabilirea structurii si configurarea echipamentelor informatice (inclusiv solutii antivirus si conectare Internet);
-achizitii echipamente hardware si software;
-securizarea sistemelor;
-prevenirea pierderii datelor (realizare de back-up);

*Acest serviciul va este oferit GRATUIT pentru orice contract de Administrare Servere .

CeretiĀ aiciĀ oferta personalizata pe baza sistemului dumneavoastra informatic.