Asistenta tehnica it – Cel mai ieftin abonament administrare it la doar 7 Euro/luna. Serviciu remote sau la sediu pentru clienti la distanta cu acces securizat, serviciu disponibil la nivel national.

Asistenta it asigura comunicarea directa si rezolvarea rapida a problemelor tehnice, lucru extrem de important pentru toate afacerile. In felul acesta se pot rezolva multe dintre problemele dumneavoastra, cum ar fi: reinstalarea unui software nefunctional, mentenanta echipamentelor it si a staiilor de lucru, instalarea unei imprimante sau transferul de date intr-o retea gata configurata, etc.

Noi intram in contact cu clientii nostri permanent atunci cand intampina dificultati. Facem asta modern si simplu, dar cel mai important este ca o facem repede. Nu trebuie sa astepti ore intregi si vizite la birou pana problema ta se va rezolva, noi folosim inovatia in avantajul nostru si asa reusim sa fim promti si in ajutorul tau mereu.
Serviciile de mentenanta sunt des asimilate cu activitatile care tin de optimizarea unei platforme de lucru. Acestea pot implica la fel de mult, procese de back-up si restaurare sau de intretinere de calculatoare.Serviciul nostru de mentenanta calculatoare a fost conceput pentru a putea preveni eventualele probleme ale sistemelor de calcul, iar afacerea dumneavoastra sa nu aibe de suferit.

Rezolvarea problemelor tale e mai simpla decat ai crede, e doar la un click distanta. Serviciul este disponibil oriunde pe teritoriul Romaniei si depinde doar de o conexiune internet.

 

Cereti aici oferta personalizata pe baza sistemului dumneavoastra informatic.

Asistenta tehnica it remote

suport it