Backup Date – Majoritatea utilizatorilor par sa fie multumiti de strategiile lor de back-up, insa specialistii avertizeaza asupra faptului ca exista inca lipsuri si sunt comise o multime de erori. Fiind vorba despre date – una dintre cele mai importante resurse ale companiei dumneavoastra, este bine sa minimizati riscul pierderii lor.
Probabil ca v-ati gandit la acest scenariu de cel putin cateva ori pana acum  si poate chiar vi s-a si intamplat asa ceva. Este vorba despre acea posibilitate, sau frica, cum vreti sa-i spuneti, care va motiveaza sa fiti foarte atent cu procedurile de back-up si recuperare.
Caracteristicile elementare de backup si restaurare a fisierelor din statiile de lucru va ajuta sa va pastrati mai usor datele si calculatorul protejate impotriva erorilor, a defectiunilor hardware si a altor probleme.
Sistemul este automatizat, intregul proces de backup desfasurandu-se fara a intrerupe procesul de lucru al utilizatorului.
Serviciile nostre va ajuta sa realizati usor backup sau restaurare a fisierelor de pe calculator oricand si oriunde doriti.

Pret: Tarifele reprezinta costuri lunare, sunt exprimate in Euro si nu contin TVA.

Volum Pret
<0,5GB 10  €
  1-5GB 20  €
5-10GB 25  €
> 10GB 2,5 €/G

Cereti aici oferta personalizata pe baza sistemului dumneavoastra informatic.