Consultanta IT – Puteti solicita echipei noastre consultanta pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra. Noi va ajutam in privinta achizitionarii de produse hardware, realizand comparatii intre diverse produse, recomandadu-va exact ceea ce va este necesar.
Secure IT Solutions va ajuta sa realizati investitii eficiente cu costuri minime. Deasemenea, va putem optimiza investitiile deja realizate pentru a le folosi cu eficienta maxima.

Consultanta IT debuteaza cu o analiza efectuata de catre un consultant in scopul de a strange informatiile necesare identificarii nevoilor reale ale clientului. Acestea vor fi obtinute in urma discutiilor purtate intre consultant si client si vor fi necesare pentru a-i recomanda acestuia din urma solutia potrivita nevoii sale. Dupa aceasta etapa, consultantul va identifica tehnologiile si solutiile actuale la nevoia semnalata pe care le va include intr-un raport impreuna cu analiza, recomandarile si modalitatile de implementare.

Servicii de Consulanta IT incluse:
-realizarea proiectului de retea structurata;
-realizarea proiectului de arhitectura a sistemului informatic;
-stabilirea structurii si configurarea echipamentelor informatice (inclusiv solutii antivirus si conectare Internet);
-achizitii echipamente hardware si software;
-securizarea sistemelor;
-prevenirea pierderii datelor (realizare de back-up);

*Acest serviciul va este oferit GRATUIT pentru orice contract de Administrare Servere sau Mentenanta Calculatoare

Cereti aici oferta personalizata pe baza sistemului dumneavoastra informatic.