Hosting Web este un serviciu oferit atât companiilor cât și persoanelor fizice, care le permite acestora să își publice un site web în Internet – să îl pună la dispoziție în web “vizitatorilor”, online. Furnizorul acordă clientului spațiu de stocare pe un server conectat la Internet aflat fizic într-un centru de calcul (DataCenter).

Gazduire web la un pret bun? Ati ajuns unde trebuie! De mai bine de 7 ani furnizam clientilor nostri servicii de hosting de calitate.

Gazduirea pe servere publice este cea mai economica solutie pentru un site de inceput. Clientul poate alege dimensiunea spatiului de stocare in functie de necesitatile sale. Dimensiunea spatiului de stocare poate fi marita in doar cateva minute la cererea clientului.

Administrare site – clientii pot face actualizari de continut prin FTP (File Transfer Protocol) oricand doresc. Folosind un sistem de securitate bazat pe username/parola cat si pe acces adresa ip, clientii pot fi siguri de faptul ca numai ei au dreptul de a schimba, sterge sau actualiza continutul. De asemenea, clientii au acces la monitorizarea statisticilor referitoare la numarul de accesari ale site-ului gazduit.

Avantaje:

-Gazduire Website si eMail
-Spatiu stocare de pana la 10GB
-Trafic (nelimitat)
-Baze de date
-Adrese e-mail (nelimitat); pop3, imap
-Conturi FTP (nelimitat)
-Backup automat
-Monitorizare si suport tehnic dedicat
-Statistici/Grafice
-Webmail
-Filtrare Antispam
-Subdomenii (nelimitat)
-Mailadmin, DnsAdmin, PhpMyadmin, FtpAdmin
-Consultanta

Serviciul Hosting va este oferit GRATUIT pentru orice contract business Mentenanta IT.

Cereti aici oferta personalizata pe baza sistemului dumneavoastra informatic.