SERVICII IT

Secure IT Solutions oferta servicii it externalizate certificate SR ISO/IEC 27001, standard care stabileste cerinte pentru un sistem de management al securitatii informatiei. Standardul ISO 27001 este necesar  in externalizarea serviciilor it stabilit prin Norma 6 / 2015 ASF privind gestionarea ricurilor operationale generate de sistemele informatice utilizate de entitatile reglementate, autorizate si supravegheate de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

SERVICII BACKUP

Backup Date – Majoritatea utilizatorilor par sa fie multumiti de strategiile lor de back-up, insa specialistii avertizeaza asupra faptului ca exista inca lipsuri si sunt comise o multime de erori. Fiind vorba despre date – una dintre cele mai importante resurse ale companiei dumneavoastra, este bine sa minimizati riscul pierderii lor.

ASISTENTA TEHNICA REMOTE

Asistenta tehnica it – Cel mai ieftin abonament it la doar 7 Euro/luna. Serviciu remote pentru clienti la distanta cu acces securizat, serviciu disponibil la nivel national.

Acest serviciu asigura comunicarea directa si rezolvarea rapida a problemelor, lucru extrem de important pentru toate afacerile. In felul acesta se pot rezolva multe dintre problemele dumneavoastra, cum ar fi: reinstalarea unui program defect; instalarea unei imprimante; transferul de date intr-o retea gata configurata, etc.

Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, de a-si achizitiona si a incepe administrarea propriului server. Persoane fizice sau juridice, clientii isi pot alege singuri serviciile pe care le doresc preinstalate si configurate, putandu-se baza ulterior pe profesionalismul si cunostintele echipei noastre.
RETEA STRUCTURATA

Echipa Secure IT Solutions realizeaza cablari structurate ce furnizeaza o platforma universala peste care se poate construi apoi orice sistem informational.
CONSULTANTA IT

Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT. Noi va ajutam in privinta achizitionarii de produse hardware, realizand comparatii intre diverse produse, recomandadu-va exact ceea ce va este necesar.
BACKUP DATE

Majoritatea utilizatorilor par sa fie multumiti de strategiile lor de back-up, insa specialistii avertizeaza asupra faptului ca exista inca lipsuri si sunt comise o multime de erori. Fiind vorba despre date – una dintre cele mai importante resurse ale companiei dumneavoastra, este bine sa minimizati riscul pierderii lor.
HOSTING

servicii web hosting la un pret bun? Ati ajuns unde trebuie! De mai bine de 4 ani furnizam clientilor nostri servicii de hosting de calitate.
ADMINISTRARE SERVERE

Serverele reprezinta, aproape intotdeauna, componenta cea mai importanta a unui sistem informatic si din acest motiv administrarea lor obliga la rigoare, pregatire profesionala si dotare tehnica de exceptie. Solutiile noastre de instalare si configurare sunt accesibile atat persoanelor fizice cat si intreprinderilor mici si mijlocii. administrarea de servere linux acopera toata clasa de servicii necesare pentru a mentine stabilitatea echipamentelor dumneavoastra, include procese de backup sau audit pe latura de securitate, instalare si actualizare de aplicatii, monitorizare si generare de statistici privind aplicatiile Web.

MENTENANTA CALCULATOARE

Va punem la dispozitie toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce afacerea asa cum doriti, fara a va mai face probleme pentru administrarea echipamentelor de calcul. Apeland la un contract de service si mentenanta, veti fi protejati tot timpul impotriva defectiunilor accidentale ale calculatoarelor dumneavoastra. Toate contractele noastre va garanteaza cel putin o vizita de intretinere si service calculatoare pe saptamana.